En dotter!

Så har vi då blivit fyra i familjen. I går natt kom vår lilla dotter till världen, Vincents lillasyster, 3770 gram och 50 cm. En ny liten stjärna är född!
Allt gick bra och väldans fort denna gång.
Ett längre inlägg kommer när tid finnes!

Att få föda ett barn är en upplevelse som aldrig går att beskriva – det är det finaste som finns!

Väntar...

Ingen tvåbent bebis än...väntar med spänning! Tog och spettade ner lite hagstolp i dag för att se om det eventuellt skulle komma igång, men nej då, än vill h*n inte komma ut :)

Nu är det sängdags minsann!
Natti, natti!

Fyrbent bebis...

Döm om min förvåning när jag i morse kom ut i stallet och en fölunge stod där i ena hörnet av boxen.
Det skulle ju inte komma förrän nästa helg, men ack så lurad jag blev. Var inte alls föreberedd på detta, men ack så roligt. Blev en liten hingst som jag hoppas får vara frisk å kry...miste ju ett föl för tre år sedan, inte kul.

Nu är det väl min tur att föla då... ;)

Regn...skönt!

Äntligen lite regn! Jag är ju riktig soldyrkare, men lite regn behöver vi allt i jorden, speciellt när man som jag är halvlantbrukare och behöver ta in hö till mina hästar. Hade det inte kommit regn nu så hade det väl knappast blivit någe hö i år. Så nu håller jag tummarna att det blir sol igen inom en vecka, då blir skörden optimal skulle jag tro.

Annars går dagarna sin gilla gång och bebisen har inte gjort några påskyndanden att komma ut. Iofs så har ju tiden inte gått ut än... Har nu ställt min in på att hinna med att bevista motortävlingarna på Sättna i helgen, motorer är som balsam för min själ. Doften av bränt gummi och avgaser är rena parfymen :)

Nu är det mellis-dags och sedan bär det iväg för att införskaffa en plog till "jordbruket".

Konsert avverkad...

Så var KISS-konserten avverkad och det var inte den bästa direkt, de två senaste 1999 o 1996 var mkt bättre. De är vl gamla och slitna nu de gamla rävarna.
Och trots konsert och en massa rännande på Stockholms gator har inte bebisen i magen gjort minsta försök att titta ut. Men det kommer väl när man minst anar.

Har varit ute i solen hela dagen i dag och glömde helt bort att smörja in mig med solskyddsfaktor...behöver jag berätta hur jag ser ut??? Nej, tänkte väl det! Smörjde i alla fall in sonen som tur var.

Har fått tillsägelse av barnmorskan att vila inför förlossningen, men hur lätt är det för mig som är van att springa runt och joxa hela dagarna. Min älskade sambo försöker hålla mig still, men det går liksom inte...hur gör man???

Well, nu ska jag i alla fall hoppa i säng och sova några timmar.
Natti, natti!

RSS 2.0