Lördag...

...igen, känns som det var måndag nyss.
Håller som bäst på med Vincents rum...ett förbannade glasfibermaterial som gör att det kliar på hela kroppen. Skulle vara bättre än vanlig glasfiberväv, men det vette tusan... USCH!
Men nu är det inte mycket kvar innan jag får måla, och färg kliar i alla fall inte.

Har även hunnit jobba en sväng i dag och nu ska vi hem till mina parenteser för att hjälpa till att fixa en bil och sedan bli bjudna på middag ;) Skönt att slippa laga mat i dag!!!

Urusel...

Ja, det började bra med min blogg...sen sket det sig direkt. Jag är inte den som sitter vid datorn så jätteofta, förutom när jag jobbar då.
Nä, skärpning nu Marie!

Sen sist har massor hänt å jag tänker inte skriva om allt, men vi har varit dunderförkylda hela familjen å är snart friska...hoppas jag.
Snart blir Vincent 1 år!!!! Och var har det året tagit vägen då, jag bara undrar? Planerar för fullt för 1-årskalaset ;)
Massor med tårta ska det bli.
Vad han ska få i present vet jag inte...funderar på en inomhusrutchkana, för det verkar han gilla, eller kanske en kryptunnel...ja, ja, vi får se.

Har precis varit och handlat mer virke så jag kan snickra färdigt vårt altanräcke så Vincent inte ramlar ner och slår sig. Har även handlat färg å tillbehör till hans rum som förhoppningsvis står klart till födelsedagen.

Nä, nu måste jag ut å snickra!

Tjingeling!

RSS 2.0