Vinter

I dag blev det verkligen vinter, det snöade massor här hos oss och flingorna var jättestora. Fick genast julmyskänslor :) Vill baka pepparkakor, dricka glögg, äta lussekatter och bara mysa i soffan. Även om snön försvann rätt snabbt finns julkänslorna fortfarande kvar.

Nu är det snart 2-årskalas oxå, jisses vad tiden rusar iväg. Vet inte riktigt vad vi ska bjuda på vid kalaset, förutom tårta då, men det löser sig nog. Hoppas lilleman blir kvitt sin envisa förkylning till lördag bara.

I går tog jag på mig spenderbyxorna igen och gick å köpte mig nya fina skinnstövlar, höga sådana som blir skitsnygga till kjol. Ska lägga in en bild senare så får ni se. Presenter till lilleman blev d självklart oxå, tror nog han kommer bli glad.

Nu ska jag försöka mig på att bli tradera-frälst...som många i min omgivning är. Har en hel del att sälja faktiskt. Och vem vet, jag kanske köper nått också.

Bredbandstrassel

Well, här har det inte blivit mycket skrivet de senaste veckorna...mest beroende på vårt fckn bredband som inte fungerar som d ska. Betalar för 8 mb men har under senaste tiden inte haft mer än strax över 3. Efter mycket testande och tjafsande med Telia har vi nu kommit fram till att det är "proppen" i väggen det är fel på. Tydligen nån krets i "proppen" som gått sönder.
Så nu vet ni varför jag inte skrivit på ett tag.

Nu har lille sonen börjat dagis oxå, inskolning på 15-timmars denna vecka. Verkar gå bra faktiskt, vilket är skönt. Lilla killen har blivit stor.

I övrigt har inte mkt speciellt hänt. Har haft nackspärr a la gigantum och nu en förkylning med ordentlig hosta.
Har även bokat en utlandssemester till familjen och min kära mor. I vinter blir det varmare breddgrader i en vecka. Nice!

Måste gå nu, lilltjejen vill inte sova...

Natti!

RSS 2.0