What a monday...

Varför börjar måndagar ofta med strul?
I morse när hästarna skulle ut i hagen så blev det så klart trassel med hingstfölet. Snälle sonen stod och tittade i fönstret när mamma skulle släppa ut hästarna - det skulle ju gå snabbt för att sedan bli grötfrukost.
SNABBT...gick det INTE. Fölet trasslade till det och skulle inte gå in i hagen till de stora hästarna, det är ju så mycket roligare utanför...åtminstone en liten stund. När det sedan blir panik för att komma in till "mamma-häst" är det inte lika skoj.
Han sprang fram och tillbaka så många gånger att jag var nära att lämna honom för att gå in och äta. Hästar kan verkligen bli idioter när det blir stressade. Till slut fick han för sig att springa runt hagen för att försöka komma in på andra sidan och lyckades trassla in sig i stängselrepet så stolp och rep flög åt alla håll. Trodde han skulle strypa sig ett tag, men det gick bra. Efter sisådär 20 minuter hade jag lyckats locka in honom till "dårarna" som sprang inne i hagen.
Nu blir d till att träna grimskaftsgång med fölet...om en månad SKA han kunna gå i grimskaft. Så det så!

Resten av dagen blev dock bra. Hälsade på mamma, eller nojnoj som V kallar mormor.
Sedan blev det barngympa i en timme - premiär för oss, och det var skoj. V härjade glatt i en timme och sedan var han så uppe i varv att han inte kunde somna förrän vid niotiden.

Natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag såg att det hade dragit igång med barngympa på skolan. Skoj!

Funderar nästan på att gå också.

2008-09-30 @ 20:01:50
URL: http://woodland.blogg.se/
Postat av: Lottie

Ja du har så rätt.. Dom blir totalt koko när dom blir stressade... Hoppas inget händer imorgon bara... Har stalltjänst då nämligen. :)

2008-10-06 @ 00:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0