Smaskens trosor...

Vi har två galna hundar hemma. Ja, hundar blir galna om det är en hona och en hane och båda vill knulla...tiken löper vill säga och deras elaka matte och husse vill inte ha valpar, inte just nu i alla fall.
Så vad gör man då för att undvika valpar? Jo, man sätter på tiken en speciell "löp-trosa" så att hon inte ska gå och droppa blod överallt så hanen blir galen – vilket han blir i alla fall – och hoppas sedan att hon inte lyckas få av sig trosan på egen hand.
Det har faktiskt gått över förväntan, men hanen piper och gnäller i bland så öronen nästan vissnar.
Men så häromdagen hade jag tagit av trosorna och lagt dem på tvättstället och sedan placerat ut hunden i hundgården – ett säkert skydd mot oväntat besök :)
När jag lite senare skulle ta in tiken hittar jag ett snudd på oidentifierbart tygstycke på gräsmattan. "Löp-trosa" smakar tydligen smaskens för hanen hade ätit upp nära på halva trosan, åtmistone det som var godast... Pervers liten hund vi har...käka använda trosor...

Jaha, vad gör man då då för att undvika valpar? Vi bor ju inte direkt nära en djuraffär så några nya trosor vad det inte att tänka på.
Man tager vad man haver som Kajsa Varg sa. Sonens kalsonger såg ut att kunna passa och sagt och gjort, jag klippte ett hål för svansen och vips så hade tiken fått "nya trosor".
Tänkar hanen käka upp kalsongerna också så får man väl misstänka att han är bög ;)

Ny rapport kommer i trosinlägget om något nytt händer.

Kommentarer
Postat av: Mia

hahaha... Ni har ju det ni gör där borta. :-P

2008-08-14 @ 14:30:15
URL: http://woodland.blogg.se/
Postat av: tessa

HAHAHAHAHAHAHA :D

2008-08-15 @ 18:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0